« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
U našoj školskoj kuhinji jako se dobro i zdravo jede. Za to je zaslužna naša kuharica Antonela Glušac. Ona svojim vještim kulinarskim umjećem uduševi svako učeničko nepce pa se zbog toga vrlo često traži i porcija više. Tri dana u tjednu učenici jedu kuhani obrok: utorkom, srijedom i četvrtkom. Na meniju se nađu ovi specijaliteti: špagete bolonjez, rižoto s piletinom, gulaš s tjesteninom, gras s kobasicama, čobanac, tjestenina sa sirom, varivo od graška i mnogi drugi. Učenicima je najomiljeniji dan kada je na meniju ragu juha.