preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić Koška

Login
Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Sat
Školska kuhinja

 

Raspored zvona

1. SMJENA (5.-8. razred)

Sat

Vrijeme

1.

8:00 – 8:45

2.

8:50 – 9:35

3.

9:50 – 10:35

4.

10:40 – 11:25

5.

11:30 – 12:15

6.

12:20 – 13:05

2. SMJENA (1.-4. razred)

Sat

Vrijeme

1.

13:30 – 14:15

2.

14:20 – 15:05

3.

15:20 – 16:05

4.

16:10 – 16:55

5.

17:00 – 17:45

Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 4. 2013.

Ukupno: 153136
Ovaj mjesec: 1157
Anketa
Koristim li svakodnevno internet upravo zbog Facebooka?



Korisne stranice

  

 

Prijevoz učenika putnika

 

A tjedan

Ledenik

06:45

Andrijevac

06:50

Branimirovac

06:55

Lug Subotički

06:55

Topoline

07:10

Normanci

07:10

Niza

07:45

 

B tjedan

Topoline

06:50

Normanci

06:50

Ledenik

07:05

Andrijevac

07:10

Branimirovac

07:15

Lug Subotički

07:15

Niza

07:45

Vrijeme u Koški
Vrijeme dodatak
Grb općine Koška

Glazbena slušaonica

Glazbena riznica

Arhiva

Časopisi

Edukativne igre

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
VIJEST: Dani kruha
Autor: Administrator , 16. 10. 2018.

U sklopu projekta Učimo za život, odlučili smo ove godine na malo drugačiji način obilježiti Dane kruha u našoj školi.

Svaki razred je sa svojim razrednikom predstavio jednu našu regiju i njihovu kuhinju, plakatom, u nekoliko rečenica i s nekoliko proizvoda.

Dane kruha obilježili smo u srijedu, 10.10.2018., 6. sat.

Od bogate kuhinje naše domovine moglo se tu kušati:

Slavonija i Baranja (salenjaci, poderane gaće, gužvare, kruva masti paprike, domaće kobasice, slanina, domaći sir, tački...) 6.b

Podravina (zlevanke, kuglof, orehnjača, makovnjača, pogače s vrhnjem, masti ili čvarcima...) 6.a

Banovina, Moslavina, Posavina (posavska pogača, trganci, tački, bazlamača...) 7.a

Međimurje (međimurska gibanica, krapci, Klecinprot – slatki kruh s dodatkom suhog voća...) 5.b

Zagorje (seljačka pita, bučnica, razna peciva...) 8.a

Gorski Kotar i sjeverno primorje (palačinke od šumskog voća, medvjeđe šape...) 7.b

Lika (presnac, cicvara, masnica, pole krumpira...) 8.b

Istra (soparnik, fritule, kroštule...) 5.a

​Hvala svim mamama, tatama, bakama, učiteljicama, učiteljima i svima ostalima na uloženom trudu u pripremanju ovih finih proizvoda.

​​Fotogalerija

​Katarina Josipović, učiteljica GK






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju